Leeg

€ 0,00

Loretta's Broodjes

Lekkere verse broodjes - speciaal voor u gemaakt!

Blog

Door Jan Willem van ..., 1 okt 2015 - 10:20
Broodjesservice

Bij Loretta haalt u de lekkerste broodjes! Bij ons kunt u kiezen uit diverse broodsoorten en ook kunt u eindeloos variëren met overheerlijk beleg. Zo hebben wij een selectie van koude specialiteiten, huisgemaakte salades en broodjes uit de gril. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor verschillende tosti’s en voor wie graag wat variatie wil tijdens de lunch hebben wij ook diverse omeletten, warme specialiteiten en huisgemaakte gerechten in huis.

Category: 
Door Jan Willem van ..., 4 sep 2015 - 14:14

Heeft u trek in een lekkere lunch? Bij Loretta's Broodjesservice bent u aan het goede adres!

Wij hebben de heerlijkste broodjes, variërend van zachte broodjes tot stevige waldkornbollen en u kunt kiezen uit circa vijfentwintig soorten beleg. Tevens serveren wij warme broodjes van onder de grill en tosti's, maar ook verschillende koude en warme specialiteiten.

Kijkt u snel op onze bestellijst om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Wij bezorgen uw bestelling gratis!

Category: 
Tags: 
Door Jan Willem van ..., 3 aug 2015 - 08:08

Wie iets te vieren heeft, denkt aan Loretta’s Broodjesservice! Wij maken graag de lekkerste hapjes voor u klaar die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een lust zijn voor het oog. Bekijk eens onze foto’s en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Met de hapjes van Loretta maakt u er een knalfeest van.

Geef aan ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat u de catering van uw hapjes zonder zorgen uit handen kunt geven.

Category: 
Tags: 
Door Jan Willem van ..., 1 jul 2015 - 12:58
buffet

Bij Loretta’s Broodjesservice kunt u ook terecht voor een overheerlijk buffet of een geheel verzorgd ontbijt. Geef aan ons uw wensen door en wij zullen u verrassen met lekkere hapjes, verse broodjes en warme gerechten. Onze buffetten zijn nooit hetzelfde, maar wel altijd verrukkelijk.

Bekijk onze foto’s en laat u inspireren door al het lekkers wat wij voor u op tafel kunnen zetten. Loopt het water u al in de mond? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Category: 
Tags: